Premis Baldiri Reixac

//// Els Baldiri

Ara més que mai, cultura i arts per transformar l’educació!

Ja sabem els guanyadors de les quatre categories de l’edició 20/21 dels Baldiri!

Coneix els guanyadors!

Quatre categories per impulsar les arts i la cultura als centres educatius

Els premis Baldiri reconeixen cada any centres educatius, mestres i personal docent que fan apostes valentes i de futur amb projectes innovadors a les seves aules. Des de la Fundació Carulla estem convençuts que les col·laboracions entre escoles i creadors culturals tenen un potencial de transformació pels nens i nenes molt alt i per això els incentivem i impulsem des de les diferents categories d’aquests premis històrics.

 • Premi Baldiri Connexions

  Projectes sorgits de l’aliança entre centres educatius i entitats culturals que ofereixen solucions a reptes actuals de forma creativa perquè les escoles es transformin a través de les arts.

  + informació

  GUANYADORS
 • Premi Baldiri Escola

  Centres educatius amb propostes transformadores creatives i valentes, compromesos amb els reptes socials actuals que eduquen a través de la cultura, les arts i la llengua catalana com a eina de canvi.

  + informació

  GUANYADORS
 • Premi Baldiri Experiències

  Per a experiències d’aprenentatge que facilitin als infants les eines necessàries per fer front a l’emergència emocional sorgida per la Covid-19 i ho facin a través de llenguatges artístics i creatius.

  + informació

  GUANYADORS
 • Premi Joan Triadú

  Categoria extraordinària amb motiu del centenari del naixement de Joan Triadú, impulsor i president dels Baldiri, que reconeix un centre educatiu que hagi excel·lit en l’ensenyament i l’ús de la llengua catalana.

  + informació

  GUANYADORS

Consulta les bases per tenir-ne més detalls. Recorda que la convocatòria 20/21 està tancada però l’any que ve tornarem!

//// Programa Connexions

Descobreix el programa Connexions

Acompanyem els guanyadors del Baldiri Connexions a fer realitat els seus projectes

//// Jurat Premis Baldiri 20/21
 • Xavier López

  El Xavier López és director de l’escola Octavio Paz de Barcelona. En els últims anys ha sigut capaç, juntament amb el seu equip, de transformar l’escola esdevenint un dels centres educatius de referència del país.

  A part de la seva feina com a director és formador en lideratge pedagògic.

 • Maria Packzowski

  La Maria Paczkowski és docent a l’institut Martí i Pous, al recinte Fabra i Coats, i professora universitària a la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Pere Tarrés (URL).

  Impulsora i divulgadora de processos d’innovació pedagògica a partir de l’art.

 • Laia Colell

  Laia Colell Aparicio és co-fundadora d’A Bao A Qu, associació cultural específicament dedicada a projectes que vinculen creació i educació, que implica creadors/es i docents.

  Entre els programes desenvolupats destaquen: ‘Cinema en curs’, ‘Fotografia en curs’, ‘Creadors en residència’.

 • Glòria Fajula

  La Glòria Fajula és docent a l’Escola Pia Balmes de Barcelona.

  Compta amb una llarga experiència i recentment ha participat en el Programa de Lideratge per a l’Aprenentatge de la Caixa.

 • Bet Madera

  La Bet Madera és cap de formació a l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Especialitzada en intervenció educativa i mestra especialista en metodologies globalitzades.

 • Coral Regí

  La Coral Regí és directora de l’Escola Virolai de Barcelona.

  Vinculada als principals moviments de renovació pedagògica i compromesa en compartir la seva experiència a altres centres i col·laborar amb la gestió del canvi.

 • Pepi Torres

  La Pepi Torres és Directora del Centre de Recursos Pedagògics de Sant Cugat. Formadora de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) a la UAB.

 • Montse Fusalba

  La Montse Fusalba és exdirectora de l’Escola Cooperativa El Puig d’Esparreguera, centre educatiu de referència al país pel seu projecte innovador a l’hora de corresponsabilitzar els nens i nenes en el seu propi aprenentatge.

 • Anna Carné

  Després de vuit anys a l’Equip Directiu de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Llobregat, és professora de violoncel i del projecte comunitari ‘Cordes a Primària’, que ella mateixa va impulsar. És també, des del seu inici, professora i coordinadora del projecte ‘Planters’ de ConArteInternacional.

On ens podeu trobar?

Si durant la convocatòria teniu dubtes sobre la vostra candidatura ens podreu localitzar a:

Correu electrònic: elsbaldiri@fundaciocarulla.cat

Telèfon i WhatsApp: 667 150 013

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h

//// La Baldíria

Coneixes la Baldíria?

La Nina de l’Educació és fruit de la creativitat i el gran talent que es viu a La Casa de Carlota, l’estudi creatiu que inclou persones amb síndrome de Down i autisme a l’equip creatiu. La Baldíria simbolitza les competències indispensables que fan front als reptes educatius actuals, com l’esperit crític, l’empatia, la solidaritat, el treball en equip o el diàleg.

//// Notícies

/Mutare

Mutare ha tornat amb força per fer front a l’emergència emocional

Més informació
/Cultura i educació

Els Baldiri 20/21 reconeixen i impulsen projectes educatius que han fet front a la Covid, a través de l’art i la cultura

Més informació
/Cultura i societat

Les claus sobre el Pla d’impuls i defensa dels drets culturals de Barcelona que has de conèixer

Més informació
Més notícies