Sandra Jurado

24/7: Vintiquatreset

//// Creacions a l'espai públic

24/7: Vintiquatreset

Repte: Confinament jove

Nom de l’artista:

Sandra Jurado

Disciplina:

Arts escèniques (dansa)

//// Què és "24/7: Vintiquatreset"?

El projecte “24/7″ és una peça artística per a l’espai públic que busca donar veu als joves, un col·lectiu que no només ha viscut el confinament, sinó també l’estigmatització de ser els causants dels rebrots. Aquest projecte es presenta com una oportunitat per poder explicar a la societat com han viscut i com estan vivint la crisi sanitària.

Alhora que els permet alliberar emocions, socialitzar i formar-se. La performance es presentarà a l’espai públic, acompanyada d’un petit col·loqui amb les persones assistents de tal manera que els aprenentatges es comparteixin amb la comunitat. També es vol realitzar un vídeo del making-of que s’estrenarà en un centre cívic i comptarà amb la participació dels i les joves.

 1. 15 d'octubre de 2020

  Firma del conveni
  S'obre convocatòria per completar l'equip del projecte amb dues premisses: passió per les danses urbanes i compromís amb els reptes socials de la pandèmia.
 2. 4 de novembre de 2020

  Tenim equip
  Us presentem a la Neus Gil en arts gràfiques, la Mariana Mahecha en el suport a la facilitació dels tallers, la Irene Alfambra en la part audiovisual i la Sandra Jurado en la direcció.
 3. 12 de desembre de 2020

  Tenim més recursos!
  Sumem forces al projecte amb 4 equipaments: Pou de la Figuera, el Palau Alòs, l'Ateneu l'Harmonia i l'Ateneu de 9Barris per tenir incidència en territoris diferents. I un nou impuls amb la beca Carretera i Dansa @apdc_dansa. Emocionadíssimes!
 4. 15 de gener de 2021

  Confinades...
  Però amb ganes de trobar-se i posar en comú el treball i les reflexions fetes des de casa. El confinament ha trastocat els plans i caldrà replantejar el programa.
 5. 12 de febrer de 2021

  A l'aire lliure!
  Ha calgut ajustar-se al canvis i s'ha repensat el format dels vídeos però, finalment, comencen les primeres trobades amb les joves.
 6. 25 de febrer de 2021

  Passant a l'acció!
  Enmig del procés creatiu amb els joves afloren sentiments, confessions... S’ha aconseguit crear un espai on les emocions són benvingudes i on se senten lliures per poder expressar-se.
 7. 23 de març de 2021

  Mirant el futur
  Entenem que el projecte és viu i anirà transformant-se. Avui dia està sent un èxit i esperem que pugui ser sostenible en el temps. El que ens agradaria és que elles prenguessin el relleu i puguem generar nous grups que es vagin gestionant de manera autònoma.
 8. 04 de maig de 2021

  Participem al FAACCC
  Ja tenim el cartell llest i amb molta il·lusió esperem el dia 15 de maig per veure'ns al Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya!
 9. 15 de maig de 2021

  Sos cultura carrer
  Hem estrenat!
  Ens trobem al Festival de les Arts Comunitàries amb Vitamina Aire per presentar els nostres projectes. Acabem amb la posada en comú i preguntes creuades entre mestres i joves per explicar el procés i les sensacions viscudes.