Lía Pérez

Sortirem del No-Lloc. Oda a la descongelació

//// Creacions a l'espai públic

SORTIREM — DEL NO-LLOC Oda a la descongelació

Repte: Recuperació de l’espai públic

Nom de l’artista:

Lía Pérez

Disciplina:

Arts escèniques

//// Què és "SORTIREM — DEL NO-LLOC. Oda a la descongelació"?

“SORTIREM — DEL NO-LLOC. Oda a la descongelació” és una peça teatral al carrer a partir del concepte de congelació vs. descongelació. La companyia de teatre Todo por el punk ens proposa aquesta obra en forma de joc amb la congelació i ens planteja la següent pregunta: Estàvem congelats abans la crisi sanitària o ens hem congelat ara?

Partint dels eslògans sorgits arran la pandèmia -“En sortirem més forts” o “En sortirem més units”- reflexionarem sobre la utilització perversa del llenguatge, i ens plantejaran un nou punt de partida per al canvi real: l’acceptació de la realitat.

 1. 15 d'octubre de 2021

  Firma del conveni
  Comença una oda a la descongelació que hem viscut aquests mesos.
 2. 19 de desembre de 2020

  Primera col·laboració
  S'inaugura l'exposició '112/108 ACCIONS: DESGLAÇAR'. Una invitació a desglaçar judicis i maneres de fer al Centre d'art Torra i Muntadas del Prat del Llobregat.
 3. 15 de gener de 2021

  Investigant...
  Reunions, tallers i fase d'experimentació amb materials i idees.
 4. 26 de gener de 2021

  Metamorfosi
  L'oda al desgel s'ha convertit en una congelació de bruixes, fent un homenatge als anys inquisitorials on es cremaven a dones i dissidents.
 5. 9 de febrer de 2021

  En acció
  Anunciem la presentació d'alguns dels resultats de les investigacions i la col·laboració amb altres artistes al Centre d'Art Torra i Muntadas.