Cristina Cordero

Societat Covid

//// Creacions a l'espai públic

Societat Covid

Repte: Nova societat

 

Nom de l’artista:

Cristina Cordero

Disciplina:

Arts escèniques

//// Què és "Societat Covid"?

Com ens enfrontem a la crisi sanitària a escala individual és essencial en la construcció de la nova “societat Covid”. Aquest és el títol del projecte de Cristina Cordero, un espectacle participatiu en directe, i amb ús d’una app de mòbil, per fer reflexionar sobre la Covid-19 i els canvis socials que ja ens està portant i que ens portarà. 

Un grup d’actors representaran escenes al voltant de la responsabilitat individual o l’opressió econòmica i de classe amb un punt en comú: les escenes de la nova quotidianitat no tindran final. A través d’una app mòbil, el públic podrà interactuar i aportar feedback als actors, decidint així el futur que vindrà. I és que el que escollim ara ens convertirà en un tipus de societat més igualitària o més injusta… Ens toca triar.

 1. 15 d'octubre del 2020

  Firma del conveni
  Engeguem un projecte inspirador, per reflexionar i amb el qual aprendrem molt!
 2. 18 d'octubre del 2020

  Primera fase
  Comencem el procés creatiu definint i dissenyant l'aplicació per recollir les decisions del públic i, per altra banda, investigant i enumerant les situacions per generar les microescenes.
 3. 14 de gener del 2021

  Comencem a escriure!
  Comencem la fase d'escriptura dels diàlegs de les micro-escenes i les possibles resolucions per escollir que es puguin plantejar a l'audiència.