EL VIVER- Hem de parlar

Verónica Cendoya

//// Vulnerabilitat i emergència emocional

EL VIVER- Hem de parlar

Col·lectiu: Persones amb diversitat funcional

Nom de l’artista:

Verónica Cendoya

Disciplina:

Arts de carrer

Col·lectiu:

Persones amb diversitat funcional

//// Què és "EL VIVER- Hem de parlar"?

El projecte ‘’EL VIVER- Hem de parlar’ té com a objectiu la inclusió real de les persones amb diversitat funcional dins de l’escena teatral professional. En moltes ocasions, els tallers teatrals estan segregats i els intèrprets amb diversitat funcional es veuen exclosos. La formació artística professional és molt enriquidora i per aquest motiu es busca una integració i una convivència d’aquestes persones amb la comunitat, a través de les arts escèniques i la cultura.

La proposta consta d’un taller que compten amb la participació de diverses formacions i ofereix als participants l’oportunitat de conèixer la professió des d’una visió més interna i propera.

//// EL VIVER- Hem de parlar en l'actualitat

El projecte va culminar amb els tallers on en cada classe, es tractaven temes diversos, des de l’expressivitat del cos passant per la dansa i la veu a través del teatre. A més, es va preparar un espectacle amb un dels nois participants del taller i dos ballarins professionals de la companyia. Aquest es va estrenar al festival del Carrer de la Mercè i a La Sala Versus Glòries.

Sens dubte, és un projecte que lluita per empoderar i visibilitzar a col·lectius que no són normatius.

//// Tràiler Hem de parlar
//// Galeria d'imatges