Art de la cuina. Receptes de fa 3 segles.

Seguim amb més propostes per fer més amens aquests dies de confinament. Aprofitant que ara tenim temps per cuinar i poder dedicar-nos més a l’elaboració dels àpats, quina millor forma que fer-ho  que amb el setè volum de la Col·lecció 7 Portes de Receptaris Històrics de Cuina Catalana: Art de la Cuina, de Fra. Francesc Roger (1701-1715), disponible des del 16 de març.

El nou llibre de l’Editorial Barcino conforma un receptari que data d’entre el segle XVI i el segle XVIII, arribant algunes receptes fins a començaments del XIX! Una anàlisi del manual detallat dels àpats de l’època que ens deixa joies tradicionals per no deixar-les passar.

Mentrestant, però, podem anar fent boca amb aquestes dues del “Llibre de Sent Soví“, receptari més antic en llengua catalana i pertanyent també a la col·lecció de clàssics de l’Editorial Barcino:

 

Número 49 – Pastanagat:

Número 51 – Espàrrecs: