Guies i recursos

//// Cultura transformadora

Decàleg mutare

Aquests 10 elements que incrementen la capacitat transformadora dels projectes culturals són fruit d’un procés de cocreació en el qual van participar 300 persones i 10 ponents inspiradors. Tingues en compte el decàleg a l’hora de planificar el teu projecte.

Document

Accions per planificar i avaluar projectes culturals

Mitjançant 3 tallers hem aprofundit el decàleg amb l’objectiu d’identificar accions concretes a tenir en compte a l’hora de desenvolupar i avaluar projectes culturals transformadors. A més de les accions, vàrem identificar exemples, recursos, barreres i indicacions.

Document
//// Cultura viable

Canvas, model de negoci

El Business Model Canvas és un molt bon punt de partida per ordenar totes les idees que tens al cap abans de començar el projecte. Les preguntes que planteja et permetran fer-te una primera idea de la viabilitat de la iniciativa.

Document

Guia per al pla de negoci

Tot seguit trobaràs una guia que et servirà per fer aproximar-te al pla de negoci. Són preguntes i recomanacions a tenir en compte a l’hora d’aprofundir en la viabilitat del projecte.

Document
//// Webinars

Transforma’t en un bon speaker

Et costa parlar en públic? Has de presentar el teu projecte i no saps com fer-ho? Saps què és un Elevator Pitch? En Sergi Manaut, consultor d’innovació i coach d’oratòria, ens dona les claus per comunicar amb èxit el teu projecte cultural, d’una forma pràctica i efectiva, en aquest webinar.

Accedeix al webinar

El valor de mesurar l'impacte

Vols que el teu projecte cultural sigui realment transformador? Aprèn a mesurar el seu impacte en aquest webinar! Josep Lluís Segú, director de DEP Institut, ens explica la importància d’una bona avaluació d’impacte i les claus per fer-ho.

Accedeix al webinar