AdditioApp

//// Finalista Projecte

Repte: Combatre l’absència de sensibilitat cultural en l’aprenentatge dels estudiants i dotar d’eines als docents i escoles per potenciar les competències culturals i artístiques de l’alumnat.

//// Descripció

AdditioApp vol esdevenir un motor d’intel·ligència artificial que analitzi com els estudiants assoleixen les competències i, alhora, ajudi al docent suggerint-li activitats.

L’objectiu? Maximitzar el progrés competencial i, en particular, les competències culturals de forma autònoma i personalitzada per a cada alumne.

Volem combatre l’absència de sensibilitat cultural en l’aprenentatge dels estudiants i dotar d’eines als docents i escoles per potenciar les competències culturals i artístiques de l’alumnat.
— Jordi Corominas, AdditioApp
//// Qüestionari

Qui sou?

Em dic Jordi Corominas i sóc el CEO d’Additio, una empresa fundada fa 5 anys per ajudar als docents a gestionar el dia a dia de les seves classes i millorar-ne l’avaluació i l'ensenyament dels seus alumnes.

Què feu o què voleu fer?

Una plataforma que involucra tota la comunitat educativa: docents, pares, alumnes i famílies. Permet gestionar tot el procés d’aprenentatge des de la programació de classes a l’avaluació formativa o la comunicació amb les famílies i alumnes, que poden rebre missatges per estar connectats amb l’escola i realitzar determinades activitats.

Què transformareu?

Volem transformar la forma com els docents ensenyen les competències als alumnes per mitjà de la introducció d’un algorisme d’intel·ligència artificial que analitzi com estan aprenent i suggereixi activitats amb alta càrrega competencial als docents. Volem començar suggerint als docents accions o activitats amb alta càrrega cultural perquè les puguin utilitzar a totes les matèries.