Joel Álvarez

Vitamina Aire

//// Creacions a l'espai públic

Vitamina Aire

Repte: Educació

Nom de l’artista:

Joel Álvarez

Disciplina:

Arts escèniques

//// Què és "Vitamina Aire"?

Com afrontar les incerteses en el món educatiu? Com podem seguir ensenyant en temps de pandèmia? “Vitamina Aire” és una proposta en forma de peça teatral en moviment, realitzada amb mestres, que busca donar cabuda a l’experiència d’educar en l’era Covid.

Actors i actrius amateurs i mestres teixiran a través l’espectacle un espai d’expressió, cures i estratègies per la gestió emocional en la tasca educativa, alhora que s’obrirà un debat al voltant de l’educació a l’aire lliure: si la ciutat ofereix possibilitats infinites d’aprenentatge, per què la comunitat educativa no l’aprofita més?

 1. 15 d'octubre de 2020

  Firma del conveni
  Diuen: "necessitem humor". Doncs vinga, Vitamina Aire explorant l'alegria com a estil de vida que ens ajuda a afrontar aquesta pandèmia!
 2. 19 de novembre de 2020

  Convocatòria
  Expressa't, expressem-nos, transformem i (re)construïm! Es busquen mestres amb ganes de crear.
 3. 7 de desembre de 2020

  Primeres trobades
  Experimentant amb professionals de l'educació i amants de la creació. Ganes de trobar-se, expressar i construir.
 4. 17 de desembre de 2020

  Fase de creació
  Treballant amb objectes, experimentant amb els plàstics, la falta d'aire i provant escenes. Comencen a sortir els primers textos.
 5. 19 de gener de 2021

  Donant forma
  La sessió comença a ser un assaig i es proven escenes que s’han parlat. Hi ha ganes d’actuar, d’afinar, de crear.
 6. 25 de febrer de 2021

  Estem creant xarxa i suport
  Estem veient, com tot i la diversitat del grup en edats i maneres d’enfocar la professió, s’està generant un suport mutu i de cooperació.
 7. 4 de maig de 2021

  Participem al FAACCC
  Seguim endevant amb el nostre projecte. Tenim moltes ganes de veure'ns al Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya el dia 15 de maig!
 8. 15 de maig de 2021

  Hem estrenat!
  Al Festival de les Arts Comunitàries ens trobem amb Vintiquatreset per presentar els nostres projectes. Acabem amb la posada en comú i preguntes creuades entre mestres i joves per explicar el procés i les sensacions viscudes.