Premi Baldiri Experiències

//// Baldiri Experiències

Arts i creativitat per la gestió emocional

20 premis de 500 € en material escolar

Volem reconèixer les millors experiències d’aprenentatge col·lectives dins i fora de l’aula, úniques i innovadores, que donin resposta a través dels llenguatges artístics i creatius a reptes educatius actuals, d’una manera especial aquells relacionats amb la gestió emocional, una necessitat més present provocada per la pandèmia.

Compartiu-les amb nosaltres i opteu a un dels 20 premis de 500 € destinats a material escolar i llibres d’Abacus Cooperativa.

//// Candidatures

Qui s’hi pot presentar?

Va dirigit a les escoles, zones escolars rurals (ZER), instituts, llars d’infants, centres de formació d’adults, escoles de música, d’art o d’arts escèniques, i escoles d’educació especial d’arreu dels territoris de parla catalana.

Busquem experiències que...

- Responguin a una necessitat educativa detectada i lligada a la gestió emocional.

- Impulsin els llenguatges artístics i la creativitat per a la transformació social.

- Vinculin l’escola amb el seu entorn o comunitat i situïn l’infant al centre de l’aprenentatge.

- Que s’hagin implementat a l’aula i comptin amb resultats i evidències demostrables.

Com us hi podeu presentar?

És molt senzill, tan sols cal omplir el formulari en línia que trobareu en aquesta pàgina, a partir del 17 de gener. Per accedir-hi feu clic al botó «Inscripció» i llestos. Ja ho teniu!

Veureu que al formulari també us demanem que adjunteu un vídeo de presentació.

En què consisteix el premi?

En un val valorat en 500 € per a l’Abacus Cooperativa i que es destinarà a material escolar i llibres per al centre educatiu.
El Baldiri que ens ha estat atorgat amb el projecte La Minerva Canta al Mar és un reconeixement a la tasca, artística i de país, que es promou a l'escola: contribuir des de la música i el vers, que l'ensenyament esdevingui impulsor i agent actiu de sensibilitat, cultura i art.
— Mercè Méndez, mestra de l’Escola La Minerva de Calella