Oberta la convocatòria als Premis de l’Associacionisme Juvenil

Els Premis d’Educació en el Lleure s’incorporen als Premis de l’Associacionisme Juvenil del Consell Nacional de la Joventut

La Fundació Carulla i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya hem presentat una nova i ampliada edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil   

Aquest any els Premis de l’Educació en el Lleure, que durant 15 anys ha impulsat la Fundació Carulla, s’incorporen en aquesta convocatòria sota la categoria del Premi Estímul. Aquesta nova categoria és fruit de l’acord de col·laboració entre la CNJC i la Fundació Carulla que aportarà la dotació econòmica de 6.000 € pels premis. 

Les dues entitats compartim la visió de fomentar l’educació en el lleure com un espai on els infants i joves adquireixen valors fonamentals i necessaris per a transformar la societat en la que vivim, per això apostem per aquesta nova aliança per ampliar l’abast dels premis. 

Gràcies a aquesta col·laboració, els Premis de l’Associacionisme Juvenil es fan una mica més grans en aquesta edició i s’atorga aquesta nova categoria, que s’afegeix als premis que ja es van repartir l’any passat. Així doncs, es seguirà donant el Premi Orgull, el Premi Singular, el Premi Impacte, el Premi Horitzó i, com a novetat, també el Premi Estímul de l’educació en el Lleure, de la Fundació Carulla. 

La convocatòria dels premis ja està oberta i es poden enviar propostes fins el 22 d’octubre. Els resultats s’anunciaran el 16 de novembre. 

 

Consulta tota la informació i les bases de participació!