La cultura transforma el confinament

Contra el confinament, creativitat i imaginació!

El COVID-19 ha generat una situació històrica en molts aspectes. Davant la incertesa, han sorgit debats i també alguns recels, però si d’alguna cosa hem estat testimonis en primera persona, ha estat del poder curatiu de la cultura.

La cultura ha entrat a les nostres llars, transformant-les en nous espais creatius i aportant-nos l’empatia, la força i l’esperança per fer front al confinament amb solucions plenes d’imaginació. Els veïns són el nou públic a qui entretenir i les xarxes socials han esdevingut el canal que ens connecta i ens fa compartir tot allò que fem.

Conscients dels superpoders de la cultura, hem posat en marxa el #ConfinamentCultural mitjançant el compte d’Instagram, @laculturatransforma. Amb aquesta iniciativa, volem reunir totes les idees que aquests dies omplen el vostre temps de cultura i que cada cop suma més adeptes, com la soprano barcelonina Begoña Alberdi o els StayHomas, creadors del que podria considerar-se l’himne del confinament.

És per això que comptem amb vosaltres. Compartiu les vostres creacions amb l’etiqueta #ConfinamentCultural, aquelles que feu des de casa amb els vostres fills o pares i que ens inspiren. Qualsevol tipus de creació està permesa en aquesta pandèmia cultural: música, dansa, pintura, cinema, teatre, audiovisual, fotografia, literatura…!

Som testimonis d’un esclat cultural sense precedents i junts transformarem el confinament.

 

 

Tens algun dubte? Consulta els permisos de participació del #ConfinamentCultural!